Starburst

Starburst är en av spelvärldens mest spelade slots. Denna populära slot har blivit en riktig klassiker tack vare den ikoniska designen och enkelheten. Starburst bevisar att en enkel och okomplicerad slot kan övervinna avancerade funktioner och innovativ design. Denna slot med 10 vinstlinjer, få bonusfunktioner och relativt anspråkslös design har tagit spelvärlden med storm och är än idag en av de mest omtyckta. Om du gillar slots så måste du testa denna! Designen är simpel, men otroligt välgjord och genomgående. Symbolerna är vackra och består av gnistrande juveler i färgerna lila, blå, orange, grön och gul (i stigande värde). Wild-symbolen är en Starburst-symbol och de kan dyka upp på de tre hjulen i mitten. Starburst är en riktigt fascinerande slot som måste testas.

Den svenska spelleverantören NetEnt är ett av de största namnen inom spelvärlden och har levererat otaliga grymma slots med snygg design och underhållande bonusfunktioner. Starburst slot är inget undantag utan snarare en av NetEnts mest ikoniska slots. Detta är ingen komplicerad slot med mängder av avancerade bonusfunktioner. Denna slot handlar främst om Expanding Wild-symbolerna som kan ge en gigantisk summa om du lyckas få alla tre wild-symboler. Om du lyckas få en wild-symbol så expanderar den och täcker hela hjulet och ger en free spin. Om du under detta free spin lyckas få ytterligare en wild-symbol så expanderar även denna och du behåller båda wild-symbolerna under nästa free spin. I denna till synes enkla slot från NetEnt kan du kamma hem en rejäl vinst tack vare Expanding Wild-symbolerna!

Vinstlinjer och insatser

Starburst är en Starburst med 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer, där du kan vinna från både vänster till höger och från höger till vänster. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 96,1 %. Insatsen varierar från 1 till 10 mynt per linje, upp till 100 mynt per omgång. Myntstorleken varierar mellan 0,01 och 1 och den minsta satsningen är 0,1 och maximala satsningen 100 per runda. Oavsett om du föredrar att satsa lågt eller högt så är Starburst en passande slot tack vare det breda insatsspannet. Insatsen justeras under “Level” och myntvärdet justeras genom att klicka “Coin Value”. Denna slot som erbjuder många och stora vinstmöjligheter. Funktionen med Expanding wild-symboler ger många såväl som riktigt stora vinstmöjligheter (om du lyckas få tre stycken). Starburst är en mycket underhållande slot som erbjuder ett fartfyllt spel. Här snurras det för fullt!

Tema och grafik

Starburst är en slot som är otroligt snygg på ett enkelt sätt. Här finns ingen avancerad design eller häftiga specialeffekter. Tvärtom är detta en slot som är så simpel att den har blivit en av NetEnts mest ikoniska slots. Enkel bör dock inte förväxlas med låg kvalitet. Att skapa en enkel slot som både är snygg och underhållande är svårt, men Starburst är ett strålande exempel på att det går. Här är grafiken utmärkt och symbolerna är riktigt snyggt designade. Gnistrande ädelstenar i färgerna lila, blå, orange, grön och gul (i stigande värde) utgör symbolerna i detta spel. Ljudeffekterna är ett passande Sci-Fi-ljud och ljudkvaliteten är mycket god. Välgjort, fascinerande och coolt! Starburst är en klassiker som måste testas.

Bonusfunktioner – Expanding Wild-symboler

Även när det gäller bonusfunktioner är Starburst en relativt simpel slot. Återigen bör detta inte förväxlas med låg kvalitet. Tvärtom, detta är en riktigt grym slot som har tagit spelvärlden med storm just för att den är så enkel. Här ligger fokus på de så kallade Expanding wild-symbolerna som hjälper till och skapar vinnande kombinationer. Om man lyckas få en Wild-symbol så expanderar den och täcker hela hjulet och ger en free spin. Om man under detta free spin lyckas få ytterligare en Wild-symbol så expanderar även denna och man behåller båda wild-symbolerna under nästa free spin. Om man lyckas få alla tre wild-symboler så kan man vinna en gigantisk summa. Det här är en fartfylld slot som garanterat inte blir långtråkig!

Fördelar – kvalitet före kvantitet

Starburst är en riktigt grym slot från spelleverantören NetEnt. Denna slot är ett tydligt bevis på att kvalitet är att föredra före kvantitet. Trots en relativt enkel design och få bonusfunktioner är Starburst en av spelvärldens populäraste slots. Den är otroligt snygg och välgjord och erbjuder stora vinstmöjligheter.

Nackdelar – få bonusfunktioner

Det finns alltid spelare som föredrar komplicerade slots med mängder av bonusfunktioner. Om du är en av dem, så kanske inte Starburst är den perfekta sloten för dig.

Sammanfattning

Starburst är en riktigt klassiker och en av spelvärldens populäraste slots. Denna slot från den svenska spelleverantören NetEnt är ett tydligt bevis på att kvalitet är att föredra före kvantitet. Starburst erbjuder få bonusfunktioner och har en relativt simpel design, men är ändå ett av de mest spelade spelen. Denna slot är en riktigt grym slot med utmärkt grafik, snygga symboler och passande Sci-Fi ljudeffekter. Spelet är otroligt fartfyllt med många och stora vinstmöjligheter tack vara Expanding Wild-symbolerna som kan hjälpa dig att skapa vinnande kombinationer. Starburst är en ikonisk slot som passar många typer av spelare och som har hyllats världen över. Följ med på ett fartfyllt spel bland gnistrande ädelstenar och ta reda på varför Starburst är en av spelvärldens populäraste slots!