Shark Bite

Shark Bite är en spelautomat från Amaya som tar dig ner djupt under havets yta för ett undervattensäventyr. Spelplanen ligger och flyter framför ett skeppsvrak med en massa fiskar och vattenväxter. Det känns sannerligen som att du guppar under havets yta och bara väntar på att hitta guldskatten som ligger gömd där nere. Spelautomaten har fem hjul och tre rader som många videoslots har. På dessa hjul och rader finns det 25 vinstlinjer som kan ge dig riktigt saftiga vinster om du har turen på din sida. Insatserna kan du ställa in själv både med låga och höga belopp per snurr och sedan är det bara att vänta på en vinnande rad eller varför inte free spins, eller bonussymbolerna!

Shark Bite är riktigt rolig då den har både ett free spins-läge och ett bonusspel som du kan få turen att ta del av. Den har också wild-symboler som ökar dina chanser till vinst ännu mer och de expanderar också till höger. RTP-procenten på denna spelautomat ligger på 94,75 %, vilket Amayas spelautomater brukar ligga kring i RTP. Spelet har roliga animationer, spännande ljudeffekter och ett tema som lockar till skratt. Låt inte namnet på denna spelautomat skrämma dig för du kommer garanterat inte bli biten av en haj, men kanske har du turen och får ta del av bitska vinster i denna underbara spelautomaten från Amaya. Läs vidare i vår recension för att få veta ännu mer om Shark Bite.

Vinstlinjer och insatser

Shark Bite har 25 stycken fasta vinstlinjer, du kan alltså inte välja hur många av dem du vill spela på. Vinstlinjerna går från vänster till höger på de fem hjulen och tre raderna, och de ger dig chans på många härliga vinster! När det kommer till insatsen behöver du inte ställa in nivåer och myntvärde som förvirrar dig utan du kan endast justera insatsen på ett sätt. Insatserna går från 2,50 kronor per snurr upp till 2 500 kronor per snurr så du kan satsa både högt och lågt, vilket självklart gör spelautomaten attraktiv för både storspelare och de som gillar att satsa lägre. Som du ser finns det inga konstigheter med denna spelautomaten när det kommer till vinstlinjer och insatser.

Tema och grafik

Temat i Shark Bite är givetvis undervattensvärlden och allt vad det innebär. I denna slot ser du ett skeppsvrak, fiskar och vattenlevande växter i bakgrunden och symbolerna är också vatteninspirerade. Symbolerna är fiskar och andra vattenlevande djur och givetvis får du skymta hajen på en hel del ställen också. Grafiken är det verkligen inget fel på, det är som taget ur en animerad film. Animationerna i spelautomaten är riktigt häftiga de också, likaså ljudeffekterna. I standardläget finns ingen bakgrundsmusik men gott om ljudeffekter och i free spins-läget blir det ännu mer ös med musik, mörkare bakgrund och ännu fler effekter. Denna spelautomat har verkligen bra grafik, bra ljudeffekter och ett riktigt coolt tema. Amaya har gjort ett riktigt bra jobb med denna slot!

Bonusfunktioner i Shark Bite

Skaparna av Shark Bite har verkligen inte snålat med bonusfunktioner i spelautomaten. Det finns för det första ett free spins-läge som triggas genom att du får upp tre stycken scatter-symboler på hjul två, tre och fyra. I free spins-läget får du 10 stycken gratissnurr och vinsterna kan gå från både vänster till höger och höger till vänster i detta läget! Bonusspelet i denna spelautomat kallas Feeding Frenzy Bonus och aktiveras genom att du får fram minst två stycken av bonussymbolerna. Bonusspelet är ett valspel där du får välja mellan tre olika fiskstim som hajen ska käka upp och du vinner myntvinster när du valt stim tre stycken gånger. Spelautomaten har dessutom wild-symboler som expanderar till symbolen höger om den.

Positivt med Shark Bite

Det är en väldigt rolig spelautomat som ger en riktigt härlig spelupplevelse. Spelet har många häftiga funktioner så som ett free spins-läge, ett bonusspel och en wild-symbol. Det är en spelautomat av hög kvalitet med mycket snygga detaljer och animationer.

Negativt med Shark Bite

Spelautomaten har endast fasta vinstlinjer så om du föredrar att kunna välja vilka vinstlinjer du vill satsa på kanske denna slot inte passar dig.

Sammanfattning

Shark Bite är en videoslot från Amaya som tar dig med ner på havets botten till skeppsvrak, fiskar och givetvis en haj. Du får i denna spelautomat följa med bland symboler från undervattensvärlden och du får en spelupplevelse som är riktigt bra! I denna slot får du ta del av funktioner så som ett free spins-läge där du kan vinna åt båda hållen och ett bonusspel som ger dig myntvinster. Det är enkelt att ställa in din insats och sedan är det bara att snurra på för att hitta skatterna som finns dolda under havsytan. Denna spelautomat passar spelare som gillar humoristiska, animerade spelautomater som bjuder på goda skratt, härliga vinstchanser och snygga animeringar. Vill du dyka djupt för att vinna så spela på Shark Bite!