Arabian Nights Slot

Följ med till Aladdins magiska värld i denna vackra slot från den svenska spelleverantören NetEnt. Om du gillar filmen om Aladdin och mystiken som omger folksagorna från Mellanöstern, kommer du definitivt att tycka om Arabian Nights Slot. Även du som gillar vacker grafik och härliga färger kommer du att gilla denna fantastiska slot. Här förflyttas spelaren till sagovärlden Tusen och en natt och får möta Aladdin, hans magiska lampa, kameler och andra vackra ikoner. Symbolerna av lägre värde är vackert utsmyckade i mosaik och utgörs av bokstäverna A, K, J och Q och siffran 10. De av högre värde utgörs av en kamel, en fez, ett tält, en spetsig sko och ett svärd. Den arabiska prinsen är wild-symbolen och den magiska lampan utgör scatter-symbolen.

Den svenska spelleverantören NetEnt har återigen levererat en vacker och underhållande slot. Arabian Nights är en av många högkvalitativa slots från NetEnt, som är en av de mest framstående spelleverantörerna. Det är ingen komplicerad slot, men den har flera roliga funktioner som ger stora vinstmöjligheter. Om du gillar free spins är den här sloten perfekt för dig. Vid tre eller fler scatter-symboler aktiveras 15 free spins som dessutom kommer med en generös 3x vinstmultiplikator. Dessutom erbjuder denna slot en av de största progressiva jackpottarna som du vinner om du får de åtråvärda fem symboler med den arabiska prinsen. Detta är beskrivet i mer detalj under “bonusfunktioner” längre ned. I denna vackra slot i Aladdins världs finns det riktigt stora vinstmöjligheter!

Vinstlinjer och insatser

Arabian Nights är en slot med 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Återbetalningskvoten (RTP, return to player) är 95,6 %. Denna slot är betydligt enklare än den genomsnittliga sloten från NetEnt. Insatsen är ett mynt per linje, vilket innebär 10 mynt per omgång. Myntstorleken är 0,5 och det är den enda storleken som erbjuds. Med andra ord går det varken att ändra antalet mynt per linje eller myntstorleken. Detta innebär att både den minsta satsningen och maximala satsningen är 5 per omgång. Med andra ord är detta en slot som passar spelare som inte vill behöva bry sig så mycket om insatsens storlek. Den här sloten handlar främst om den progressiva jackpotten och med samma insats ger det spelare samma möjligheter att kamma hem jackpotten.

Tema och grafik

Arabian Nights är en vacker slot som tar med dig till Aladdins magiska värld. Här i sagovärlden Tusen och en natt möter du Aladdin, hans magiska lampa, kameler och andra vackra ikoner. Alla symboler följer temat, även de av lägre värde som utgörs av bokstäver och en siffra som är vackert utsmyckade i mosaik. Det är ett mycket vackert och mysigt spel med härliga färger och praktfulla symboler. Illustrationerna är detaljerade och bakgrunden utgörs av en stjärnbeströdd himmel, torn, ett marknadsstånd och en orm. Bakgrundsljudet förstärker denna mystiska och trollbindande sagovärld. Detta är en otroligt välgjord slot som är en riktig fröjd för ögat. Arabian Nights är ett måste för alla som gillar filmen om Aladdin och mystiken som omger folksagorna från Mellanöstern.

Bonusfunktioner och progressiv jackpott

Arabian Nights är en riktigt underhållande slot tack vare bonusfunktionen som består av free spins samt en progressiv jackpott. Om du lyckas få tre eller fler scatter-symboler (den magiska lampan) aktiveras funktionen free spins och du få 15 free spins. Dessutom aktiveras en 3x vinstmultiplikator under dessa free spins vilket ger många vinstmöjligheter. Free spin-funktionen kan bli återaktiverad om du lyckas få ytterligare tre scatter-symboler under free spin-omgången. Free spins är underhållande och kan ge många vinster, men det som Arabian Nights är berömt för är dock den progressiva jackpotten som kan ge en rejält stor vinst. För att kamma hem denna gigantiska jackpott måste du få fem symboler med den arabiska prinsen. Om du vill ha möjligheten att vinna en jättestor jackpott så är Arabian Nights den perfekta sloten.

Fördelar – vacker slot med stora vinstmöjligheter

Arabian Nights är en vacker och välgjord slot med ett genomgående Aladdintema. Grafiken är fantastisk och illustrationerna är otroligt vackra. Bonusfunktionerna gör att denna slot är riktigt underhållande med free spins och en 3x vinstmultiplikator. Den progressiva jackpotten ger spelaren möjlighet att vinna en gigantisk jackpott.

Negativt – endast en insatsnivå

Något som vissa spelare kan tycka är negativt är att det bara finns en insatsnivå som det inte går att justera.

Sammanfattning

Arabian Night är en slot för alla som gillar Aladdin och Tusen och en natt såväl som spelare som helt enkelt gillar grym grafik och vackra illustrationer. Temat är otroligt välgjort och spelaren tas med till en fantastisk värld bland stjärnor, magiska lampor och kameler. Denna slot passar dessutom spelare som är ute efter en rejäl vinstmöjlighet. Den progressiva jackpotten gör att du kan kamma hem en gigantisk vinstsumma i denna magiska värld. Det finns många anledningar till att testa denna grymma slot, oavsett om det är designen och temat som tilltalar eller om det är vinstmöjligheterna. Utöver jackpotten finns även free spins med en 3x vinstmultiplikator som ger många vinstmöjligheter under bonusspelets gång. Följ med på spännande äventyr i Aladdins vackra värld!